BAKER ' s one BOWL Chocolate Chunk Macaroons
Jedna miska czekoladowych makaroników piekarskich może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 29 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 187 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz wanilię, sól, orzeszki pekan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 29 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Makaroniki piekarskie one BOWL, Bakery one BOWL makaroniki Kokosowe, oraz BAKER ' s one BOWL Super Chunk Cookies.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Połącz kokos, posiekaną czekoladę, orzechy, mąkę i sól w dużej misce.
Dodaj skondensowane mleko i wanilię; mieszaj do wymieszania.
Spadek poziomu łyżki mieszanki kokosowej, 1 cal od siebie, na blachy do pieczenia spryskane sprayem do gotowania.
Piec 12 do 14 min. albo aż do złotego brązu. Natychmiast wyjąć do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern można połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Kuźnia Piwnice Classique Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.