Bakłażan z miętą Bruschetta
Bakłażan z miętą Bruschettan jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 225 kalorii, 1G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sól morską, oliwę z oliwek, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Bakłażan I Mięta Bruschetta, Bakłażan Bruschetta, oraz Bakłażan Bruschetta.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować do miękkości, o 4 protokół.
Dodać czosnek i gotować jeszcze minutę, a następnie dodać bakłażan, sól, płatki chile, i pieprz. Wymieszać, aby pokryć olejem i włączyć ciepło do średnio-niskiego. Gotować, mieszając co kilka minut, aż bakłażan będzie miękki, o 20 protokół.
Niech mieszanina ostygnie do temperatury pokojowej i łyżką na bruschettas.
Skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia.