Bajgle

Bajgle
Bajgle to wegańskie przystawka. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 293 kalorie, 10g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, niebieloną mąkę chlebową, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bajgle, Bajgle, oraz Wszystko Bajgle dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do przodu
2
Aby ciasto wymieszać syrop słodowy, drożdże i sól do letniej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop SłodowySyrop Słodowy
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
(duża Tuba)(duża Tuba)
3
Umieścić mąkę w misce i wlać mieszaninę syropu słodowego. Jeśli używasz miksera, użyj haka do ciasta i mieszaj na najniższej prędkości przez 3 minuty. Jeśli mieszasz ręcznie, użyj dużej, solidnej łyżki i mieszaj przez około 3 minuty, aż dobrze się wymieszasz. Ciasto powinno tworzyć sztywną, grubą kulkę, a mąka powinna być w pełni uwodniona; jeśli nie jest, wymieszaj trochę więcej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop SłodowySyrop Słodowy
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Pozostaw ciasto na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
5
Wznowić mieszanie z hakiem ciasta na najniższej prędkości przez kolejne 3 minuty lub przenieść do bardzo lekko mąki powierzchni roboczej i ugniatać ręcznie przez około 3 minut, aby wygładzić ciasto i rozwijać glutenu. Ciasto powinno być sztywne, ale elastyczne, z satynowym, ledwo lepkim odczuciem. Jeśli ciasto wydaje się zbyt miękkie lub zbyt lepkie, wymieszać lub zagnieść w nieco większej ilości mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
6
Umieść ciasto w czystej, lekko naoliwionej misce, przykryj miskę szczelnie folią i pozostaw ciasto do wyrośnięcia w temperaturze pokojowej przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Gdy będziesz gotowy do ukształtowania bajgli, przygotuj patelnię z arkuszami, wykładając ją papierem do pergaminu lub matą silikonową, a następnie zaparowując olejem w sprayu lub lekko pokrywając olejem. Ciasto podzielić na 6 do 8 równych kawałków. (Typowy obwarzanek jest około 4 uncji lub 113 gramów przed pieczeniem, ale można je zmniejszyć. Jeśli zrobisz więcej niż 6 bajgli, może być konieczne przygotowanie 2 arkuszy patelni.) Uformuj każdy kawałek w luźną kulkę, zwijając ją na czystej, suchej powierzchni roboczej za pomocą kubka. (Nie używaj mąki na powierzchni roboczej. Jeśli ciasto ślizga się i nie pęka, wytrzyj powierzchnię wilgotnym ręcznikiem papierowym i spróbuj ponownie; niewielka część wilgoci zapewni wystarczającą przyczepność, aby ciasto uformowało się w kulkę.) Istnieją dwie metody kształtowania kulek w bajgle.
Składniki, których będziesz potrzebować
BajgielBajgiel
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Pierwszą metodą jest przebicie otworu przez środek piłki, aby stworzyć kształt pączka. Trzymając ciasto kciukami w otworze, obracaj ciasto rękami, stopniowo rozciągając je, tworząc otwór o średnicy około 2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
9
Druga metoda, preferowana przez profesjonalnych twórców bajgli, polega na użyciu obu rąk (i sporego nacisku), aby rzucić piłkę w linę o długości około 8 cali na czystej, suchej powierzchni roboczej. (Ponownie przetrzyj powierzchnię wilgotnym ręcznikiem, jeśli to konieczne, aby wytworzyć wystarczające tarcie na powierzchni roboczej.) Lekko zwężaj linę na każdym końcu i zwilż ostatni cal końców.
Składniki, których będziesz potrzebować
BajgielBajgiel
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
10
Umieść jeden koniec ciasta w dłoni i owiń linę wokół dłoni, aby zakończyć okrąg, przechodząc między kciukiem a palcem wskazującym,a następnie dookoła. Końce powinny pokrywać się o około 2 cale. Ściśnij nakładające się końce razem, zamykając rękę, a następnie naciśnij szew na powierzchnię roboczą, tocząc go tam iz powrotem kilka razy, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
11
Wyjmij ciasto z dłoni, ściskając je, aby wyrównać grubość w razie potrzeby i tworząc otwór o średnicy około 2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
12
Ułóż każdy kształtowany obwarzanek na przygotowanej patelni z blachy, a następnie spryskaj olejem w sprayu lub pędzlem z lekką powłoką oleju. Przykryć całą patelnię folią i przechowywać w lodówce na noc lub do 2 dni. (Można również udowodnić cały kawałek ciasta w naoliwionej misce na noc, a następnie kształtować obwarzanki w dniu pieczenia, 60 do 90 minut przed gotowaniem i pieczeniem, lub tak szybko, jak zdają test pływaka.)
Składniki, których będziesz potrzebować
BajgielBajgiel
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
13
W dniu pieczenia
1
Umieścić jeden z bajgli w małej misce z zimną wodą. Jeśli tonie i nie unosi się z powrotem na powierzchnię, otrząśnij go, zwróć na patelnię i odczekaj kolejne 15-20 minut, a następnie przetestuj ponownie. Kiedy JEDEN obwarzanek przejdzie test pływaka, wszystkie są gotowe do ugotowania. Jeśli zdadzą test pływaka, zanim będziesz gotowy do zagotowania i upieczenia, zwróć je do lodówki, aby nie były overproof. Około 30 minut przed pieczeniem, Rozgrzej piekarnik do 260° (260°C) i zbierz i przygotuj ozdoby (nasiona, cebula, czosnek, i tak dalej).
Składniki, których będziesz potrzebować
BajgielBajgiel
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Aby uzyskać płyn kłusowniczy, napełnij garnek 2 do 3 ćwiartek (64 do 96 uncji / 181 do 272 g) wody, upewniając się, że woda ma co najmniej 4 cale głębokości. Przykryć, doprowadzić do wrzenia, a następnie obniżyć ogień, aby utrzymać na wolnym ogniu. Wymieszać syrop słodowy, sodę oczyszczoną i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Syrop SłodowySyrop Słodowy
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Delikatnie opuść każdy obwarzanek do gotującego się płynu kłusowniczego, dodając tyle, ile wygodnie zmieści się w garnku. Wszystkie powinny wypłynąć na powierzchnię w ciągu 15 sekund. Po 1 minucie użyj łyżki szczelinowej, aby obrócić każdy obwarzanek. Kłusować przez kolejne 30 do 60 sekund, a następnie użyć łyżki szczelinowej, aby przenieść ją z powrotem na patelnię, wypukłą do góry. (Ważne jest, aby pergamin był lekko naoliwiony, lub papier będzie przyklejać się do ciasta podczas pieczenia bajgli.)
Składniki, których będziesz potrzebować
BajgielBajgiel
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
4
Posypać dużą ilością dowolnych dodatków, które lubisz, gdy tylko bajgle wyjdą z wody (z wyjątkiem cukru cynamonowego; szczegóły w wariacji).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier CynamonowyCukier Cynamonowy
BajgielBajgiel
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
5
Przenieś patelnię bajgli do piekarnika, a następnie obniż temperaturę piekarnika do 232°C (450°F).
Składniki, których będziesz potrzebować
BajgielBajgiel
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Piec przez 8 minut, następnie obrócić patelnię i sprawdzić spodnią stronę bajgli. Jeśli stają się zbyt ciemne, umieść inną patelnię pod blachą do pieczenia. (Podwojenie patelni izoluje pierwszą blachę do pieczenia.)
Składniki, których będziesz potrzebować
BajgielBajgiel
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Piec przez kolejne 8 do 12 minut, aż obwarzanki będą złocisto brązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
BajgielBajgiel
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Schłodzić na stojaku z drutu przez co najmniej 30 minut przed krojeniem lub podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
9
Wariacje
10
Można zastąpić dowolną ilość mąki chlebowej taką samą ilością mąki pełnoziarnistej (wagowo), jak pszenica lub żyto. Jeśli to zrobisz, zwiększ wodę w cieście o 1 łyżkę stołową (0,5 uncji / 14 g) na każde 2 uncje (56,5 g) mąki pełnoziarnistej, którą zastąpisz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
żytożyto
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
11
Top bajgle z dowolnej kombinacji następujących dodatków: mak, sezam, gruba sól, lub ponownie nawodniona suszona cebula lub czosnek. (Suszoną cebulę lub czosnek moczyć w wodzie, aby przykryć przez co najmniej 1 godzinę przed nałożeniem.) Dodatki przykleją się jeszcze lepiej, jeśli najpierw umyj wierzch każdego obwarzanka białkiem jajecznym, ubijając 1 białko z 1 łyżką wody. Jeśli używasz grubej soli jako dekoracji, pamiętaj, że trochę przechodzi długą drogę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula SuszonaCebula Suszona
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
Płatki Kokosowe, Prażone, OpcjonalniePłatki Kokosowe, Prażone, Opcjonalnie
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
BajgielBajgiel
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
12
W przypadku bajgli z rodzynkami, wymieszaj w 1 1/3 szklanki (8 oz / 227 g) rodzynek podczas ostatnich 2 minut mieszania, a jeśli lubisz cynamon, przed rozpoczęciem mieszania wymieszaj 1/2 łyżeczki (0,14 oz / 4 g) zmielonego cynamonu z mąką. Gdy bajgle wyjdą z piekarnika, posmaruj Topy roztopionym masłem i zanurz wierzch w łóżku z cukrem cynamonowym, aby nadać mu bardzo smaczną skórkę cynamonową. Możesz zrobić cukier cynamonowy, ubijając 2 łyżki (1,6 uncji / 44 g) zmielonego cynamonu do 1/2 szklanki (4 uncji / 113 g) cukru granulowanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Cukier CynamonowyCukier Cynamonowy
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
BajgielBajgiel
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
13
"Chleb rzemieślniczy Petera Reinharta na co dzień: szybkie i łatwe przepisy na światowej klasy pieczywo by Peter Reinhart, copyright © 200
14
Opublikowane przez Ten Speed Press, oddział Random House, Inc."Photo credit: Leo Gong © 2009peter Reinhart jest instruktorem pieczenia i członkiem wydziału na Johnson and Wales University w Charlotte, Karolina Północna. Był współzałożycielem brat Juniper ' s
15
Piekarnia w Santa Rosa, Kalifornia, i jest autorem siedmiu książek na temat pieczenia chleba, w tym Crust and Crumb, The 2002 James Beard Cookbook of the Year I IACP Cookbook of the Year, The Bread
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
16
Baker ' s Apprentice, oraz nagrodzone w 2008 roku przez Jamesa Bearda pieczywo pełnoziarniste Petera Reinharta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese numer 5 z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 69 dolarów za butelkę.
Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numer 5
Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numer 5
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn