Bacon Chicken II
Bacon Chicken II to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis z 4 porcjami. Za $2.96 za porcję, ten przepis okładki 22% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 821 kalorii, 39g białka, oraz 49g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś boczek, miodowy sos barbecue, połówki piersi z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 44%. Spróbuj Musztarda-I-Boczek-Crusted Chicken Bites With Boczek Aioli Recipe, Ciasto z kurczakiem i boczkiem z boczkiem Cheddar Biscuits, oraz Kanapki Ranczo Z Bekonem Z Kurczaka W Powolnej Kuchence (Crack Chicken) dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umyj kurczaka i osusz, a następnie umieść w naczyniu do pieczenia o wymiarach 9 x 13 cali. Udusić kurczaka 1/2 sosu barbecue,a następnie ułożyć na wierzchu plastry boczku.
Całość polej pozostałą 1/2 sosu barbecue.
Piecz w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez około 45 minut lub do momentu, gdy kurczak się ugotuje, a soki będą klarowne.
Podawaj jedną pierś z kurczaka na osobę tylko z chrupiącymi, górnymi kawałkami boczku.