Bacon Aïoli

Bacon Aïoli
Boczek Aïoli może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 5 i kosztuje 54 grosze za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz bekon, substytut jajka, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 12%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Musztarda-I-Boczek-Crusted Kurczaka Bites With Bacon Aioli Przepis, Jalapeno Egg Burger z boczkiem Aioli, oraz Cheeseburgery bekonowe z jajkiem sadzonym + Klon Aioli.

Instrukcje

1
Boczek gotować na dużej patelni, aż chrupiące; odcedzić na ręcznikach papierowych, zastrzegając 1 łyżka kapieli. Pokruszony bekon.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
2
Proces reserved boczek kapie, czosnek, substytut jajka i sok z cytryny w robocie kuchennym, aż będzie gładka, zatrzymując się raz, aby zeskrobać boki. Przy uruchomionym procesorze wlej olej przez zsyp żywności powolnym, stałym strumieniem. Wymieszać z boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Substytut JajSubstytut Jaj
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn