Backyard BBQ Chicken

Backyard BBQ Chicken
Backyard BBQ Chicken może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. To danie główne ma 312 kalorii, 27g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,52 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz sos barbecue, kukurydzę z kernela, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest solidne. Spróbuj Pikantny Kurczak Podwórkowy, Kurczak Z Grilla Na Podwórku, oraz Jamaican Jerk Pit Chicken (Backyard Style) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F lub grilluj do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
PiekarnikPiekarnik
2
Wyśrodkuj jedną połowę piersi kurczaka na każdym arkuszu folii aluminiowej Reynolds Wrap® Heavy Duty. Łyżka sosu barbecue nad kurczakiem. Wierzch z warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
Pierś Z KurczakaPierś Z Kurczaka
WarzywaWarzywa
Cały KurczakCały Kurczak
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Podnieś boki folii. Podwójnie złożyć górę i kończy się uszczelnić pakiet, pozostawiając miejsce na cyrkulację ciepła wewnątrz. Powtórz, aby zrobić cztery pakiety.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Piec 18 do 22 minut na blasze ciastek w piekarniku lub grillu 12 do 15 minut w przykrytym grillu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn