Przepis kwaśna śmietana Cupcakes może zaspokoić Amerykański głód w około 1 godzina i 35 minut. Ten deser ma 863 kalorie, 8G białka, oraz 57 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.18 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, masło, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Białe migdałowe babeczki z kwaśną śmietaną z lukrem serowym, Babeczki z kwaśną śmietaną Parmezanową z lukrem z bitej śmietany Malinowej, oraz Babeczki Śmietanowo-Kakaowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: 12-kubkowa puszka na muffinki, wkładki do babeczek
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Gotowanie Polenty
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
4
Mąkę, proszek do pieczenia i sól wymieszać w dużej misce. Rezerwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny Lukrecjowe
5
W misce miksera stand połączyć masło i cukier. Za pomocą uchwytu wiosła ubić masło i cukier razem, aż będą lekkie i puszyste. Wyłączyć mikser i zeskrobać po bokach miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Skręcić Liny Lukrecjowe
6
Beat w jaja, 1 na raz. Powoli dodajemy wanilię, mleko i śmietanę. W razie potrzeby zeskrobać boki miski. Mieszając na średniej prędkości, stopniowo mieszaj mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Skręcić Liny Lukrecjowe
7
Wyłożyć puszkę na muffinki z papierowymi kubeczkami na muffinki. Napełnij kubki muffinek około 2/3 drogi, dzieląc ciasto równomiernie między wyłożone kubki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Gotowanie Polenty
8
Wstawić do nagrzanego piekarnika i piec około 20 minut. Sprawdź około połowy procesu pieczenia, aby upewnić się, że wszystko idzie świetnie, a także obrócić puszkę muffin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie Polenty
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
9
Babeczki są robione, gdy wykałaczka wychodzi czysta po włożeniu do środka ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czarne Skręcone Liny Lukrecjowe
10
Wyjąć z piekarnika i ostudzić całkowicie na stojaku z drutu, a następnie zamrozić i udekorować.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
11
Umieść chipsy czekoladowe w żaroodpornej misce. Umieścić 1-cal wody w rondlu i umieścić miskę chipsów na patelni. Doprowadzić wodę do wrzenia na średnim ogniu. Delikatnie wymieszać wióry wokół, aż są one 3/4 sposób stopiony.
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Skręcić Liny Lukrecjowe
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
12
Wyjmij miskę z rondla i od czasu do czasu mieszaj, aż wszystkie chipsy się stopią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Skręcić Liny Lukrecjowe
13
W misce miksera stojącego z uchwytem na wiosło ubić masło, aż będzie lekkie i puszyste. Zeskrobać boki i dodać cukier puder, wanilię i sól. Beat na niskiej prędkości, aż mieszanina jest połączona. Następnie obróć prędkość miksera na średnio-wysoką i bij przez 30 sekund. Wyłączyć mikser i dodać czekoladę stopniowo. Ponownie włącz mikser i ubijaj, aż czekolada zostanie całkowicie włączona, a lukier jest lekki i puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Posypka W Kształcie Serca
1 Rożek Cukru Lodowego
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia