Babeczki z chleba bananowego Sarah
Babeczki Sarah z chlebem bananowym mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 266 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz orzechy włoskie, olej roślinny, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Czekoladowe bananowe babeczki wirowe od Sarah piecze bezglutenowe smakołyki, Bananowe muffinki jogurtowe i mały chlebek bananowy, oraz Chleb dyniowy Sarah.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Kubki na muffinki ułożyć w puszce na muffinki lub posmarować odrobiną masła.
W misce wymieszać cukier, olej i jajko na kremowy i jasnożółty kolor.
Dodać banany i orzechy włoskie.
Dodać mąkę, sodę oczyszczoną i sól. Mieszaj, aż będzie całkowicie gładka. Łyżka ciasto do puszki muffin.
Piec przez 30 do 40 minut, aż wykałaczka włożona w środek muffinki wyjdzie czysta.