Babeczki s ' More w słoiczkach z galaretką
S ' more Cupcakes in Jelly Jars może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 228 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 209 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka mleka, krem marshmallow, krakersy graham i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 37 minut. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Babeczki s ' More w słoiczkach z galaretką, Galaretka Jalapeno z " małych słoiczków, dużych smaków, oraz Peanut Butter & Jelly Cupcakes [babeczki waniliowe z nadzieniem Galaretkowym i lukrem z masła orzechowego].
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Przygotować ciasto ciasto i piec zgodnie z zaleceniami na opakowaniu 24 babeczki. Schłodzić w patelni 10 min.
Wyjąć do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić. W międzyczasie ubij pudding i mleko z trzepaczką 2 min. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Cut babeczki poziomo na pół.
Umieść dolną połowę każdej babeczki w 4-oz. słoik z galaretką; wierzch warstwami 1 łyżki. budyń i 1-1/2 łyżki. krem z pianki. Przykryj babeczkami.
Łyżka lukier do średniej miski.
Dodać ostudzony bicz; ubijać do wymieszania.
Rozłóż na czubki babeczek.
Roztopić półsłodką czekoladę zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; skropić zimną mieszanką. Doprawić pozostałymi składnikami.