Babeczki s ' More w słoiczkach z galaretką

Babeczki s ' More w słoiczkach z galaretką
S ' more Cupcakes in Jelly Jars może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 228 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 209 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka mleka, krem marshmallow, krakersy graham i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 37 minut. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Babeczki s ' More w słoiczkach z galaretką, Galaretka Jalapeno z " małych słoiczków, dużych smaków, oraz Peanut Butter & Jelly Cupcakes [babeczki waniliowe z nadzieniem Galaretkowym i lukrem z masła orzechowego].

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Przygotować ciasto ciasto i piec zgodnie z zaleceniami na opakowaniu 24 babeczki. Schłodzić w patelni 10 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Wyjąć do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić. W międzyczasie ubij pudding i mleko z trzepaczką 2 min. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Cut babeczki poziomo na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
5
Umieść dolną połowę każdej babeczki w 4-oz. słoik z galaretką; wierzch warstwami 1 łyżki. budyń i 1-1/2 łyżki. krem z pianki. Przykryj babeczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe KawałkiBatoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe Kawałki
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
6
Łyżka lukier do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Dodać ostudzony bicz; ubijać do wymieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
8
Rozłóż na czubki babeczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
Roztopić półsłodką czekoladę zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; skropić zimną mieszanką. Doprawić pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 37 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn