Babeczki Karmelowo-Jabłkowe

Babeczki Karmelowo-Jabłkowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj babeczek karmelowych z jabłkami. Ten przepis służy 24. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 405 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Halloween. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, sól, mocno brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Babeczki Karmelowo-Jabłkowe, Babeczki Karmelowo-Jabłkowe, oraz Babeczki Karmelowo-Jabłkowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Wymieszać razem pierwsze 5 składników w dużej misce do wymieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę połączyć z 3 kolejnymi składnikami, dodać do masy maślanej, mieszając aż do wymieszania. Wymieszać z jabłkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
3
Umieść papierowe kubki do pieczenia w 2 (12-cup) patelnie na muffinki i pokryj sprayem do gotowania; łyżka ciasto do filiżanek, wypełniając dwie trzecie pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
4
Piec przez 12 do 15 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut; wyjąć z patelni do stojaków z drutu i całkowicie schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Aby przygotować lukier, roztopić masło w 3-qt. ciężki rondel na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Dodać brązowy cukier; doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Wymieszać z odparowanym mlekiem, sodą oczyszczoną i syropem kukurydzianym; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko OdparowaneMleko Odparowane
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
7
Wyjmij z ognia i pozostaw do całkowitego ostygnięcia (około 1 godziny).
8
Przenieść do miski. Stopniowo dodawać cukier puder do mieszaniny karmelu, ubijając na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż do wymieszania. Beat z dużą prędkością 2 minuty lub aż kremowy. Zużyć natychmiast. Sprawia, że 3 filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
KarmelKarmel
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Każdą babeczkę zamrozić staromodnym lukrem karmelowym. Na wierzchu każdy z prażonymi orzechami pekan i, w razie potrzeby, 1 świeżym jabłkiem kraba.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
KarmelKarmel
BabeczkiBabeczki
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
KrabKrab

Składniki

0(może być lub przeglądać)O cukrze cukierniczymO cukrze cukierniczym11 funt cukinii,O cukrze cukierniczymO cukrze cukierniczym2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimocno zapakowany ciemnobrązowy cukiermocno zapakowany ciemnobrązowy cukier1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimasło, roztopionemasło, roztopione2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 oliwki nadziewane pimiento2 oliwki nadziewane pimiento1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)lekki syrop kukurydzianylekki syrop kukurydziany454Orzechy dowolne (posiekane)pakiet ciemnobrązowy cukierpakiet ciemnobrązowy cukier2largesjajajaja1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki6 uncji wiórków kokosowych6 uncji wiórków kokosowych4largesJabłka Granny Smith, obrane i posiekaneJabłka Granny Smith, obrane i posiekane2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania2(może być lub przeglądać)cynamon mielonycynamon mielony2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiPieczenie papieruPieczenie papieru24Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyTosty pekanTosty pekan9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkido 2 średnich kiwi, obranych i pokrojonych w plasterkido 2 średnich kiwi, obranych i pokrojonych w plasterki11 funt cukinii,1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych11 funt cukinii,6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka pszenna uniwersalnamąka pszenna uniwersalna
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn