Babeczki jagodowe II
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj Blueberry Muffins II. Jedna porcja zawiera 128 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 54 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz margarynę, odtłuszczone mleko, białko jaja i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Otis Spunkmeyer Blueberry Muffins-co jest lepsze niż świeże muffiny jagodowe, Amazingly Blueberry-EY Blueberry Muffins, oraz Magnolia Bakery Blueberry Muffins-zrób muffinki tak, jak robią to w piekarni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (205 stopni C). Użyj sprayu oleju roślinnego do smarowania 12-filiżanki muffin cyny. Odstawić.
1/4 szklanki mąki wymieszać z jagodami. Odstawić. W misce ubić białko i 1 łyżkę oleju. Wymieszać z mlekiem i roztopioną margaryną lub olejem.
W osobnej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sól i cukier. Przesiej suchą mieszaninę składników na mieszaninę białek jaja. Mieszaj wystarczająco długo, aby zwilżyć mąkę. Ciasto będzie wyglądać grudkowato. NIE PRZESADZAJ. Złóż jagody. Napełnij każdą puszkę w 2/3 ciasta.
Piec w nagrzanym piekarniku 20-25 minut lub do złotego koloru.