Babeczki Jabłkowo-Marchewkowe

Babeczki Jabłkowo-Marchewkowe
Muffinki jabłkowo-marchewkowe to wegetariański przepis lakto ovo składający się z 28 porcji. Jedna porcja tego dania zawiera około 1 g białka, 3 g tłuszczu i łącznie 82 kalorie. Za 12 centów za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako śniadanie, a jego przygotowanie zajmuje około 15 minut. Jeśli masz pod ręką mąkę, płatki z otrąb rodzynkowych, olej rzepakowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżkową wynoszącą 16%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Babeczki marchewkowo-jabłkowe, Babeczki marchewkowo-jabłkowe i Babeczki marchewkowo-jabłkowe z przyprawami.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje28
Ocena Zdrowia0
Magazyn