Babeczki Cytrynowe Nadziewane Malinami

Babeczki Cytrynowe Nadziewane Malinami
Przepis wypełniony malinami cytrynowe babeczki jest gotowy w około 1 godzinę i 40 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 85 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Mieszanka malin, skórka cytryny, mix ciasto waniliowe, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Świetnie sprawdza się jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Babeczki Czekoladowe Nadziewane Malinami, Babeczki Wypełnione Malinami I Czekoladą, oraz Babeczki Z Nadzieniem Czekoladowo-Malinowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek. Dodać i upiec ciasto mix zgodnie z zaleceniami w polu na babeczki, dodając 2 łyżki skórki cytryny do ciasta. Schłodzić w patelniach 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
Ciasto MixCiasto Mix
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
PiekarnikPiekarnik
3
Zastrzegamy 24 maliny do dekoracji; odstawić. W małej misce ubić Pozostałe maliny, 1 szklankę lukru i 2 łyżki skórki cytrynowej z trzepaczką do dobrze wymieszanej. Dopasuj okrągłą końcówkę o średnicy 1/4 cala do dekoracyjnej torby. Łyżka mieszanki malinowej do worka. Włóż końcówkę do środka każdej babeczki, około dwóch trzecich drogi w dół; delikatnie ściśnij torebkę, ciągnąc do góry, aż babeczka lekko puchnie i napełni się. (Nie pozwól, aby wypełnienie rozlało się nad babeczką.)
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
LukierLukier
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
W małej misce, wymieszać pozostały lukier i sok z cytryny, aż będzie gładka i błyszcząca. Rura lub rozłożyć lukier na babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
BabeczkiBabeczki
LukierLukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Udekoruj każdą ze świeżych pasków Skórki maliny i cytryny. Przechowywać luźno w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
MalinyMaliny
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn