Przepis na noc cynamonowe babeczki francuskie tosty mogą zaspokoić Amerykański głód w około 9 godzin i 20 minut. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten deser ma 255 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 30. Jeśli masz mleko, złotą mąkę, fasolę waniliową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Overnight Cynamonowe Tosty Francuskie, Całonocne tosty francuskie z syropem cynamonowym, oraz Tosty Francuskie Cynamonowo-Waniliowe Na Noc dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Chleb pokroić w kostkę; ułożyć na nieprzetworzonej blasze. Przykryj czystym ręcznikiem do wyschnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Chleb
Herbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Ręczniki Kuchenne
2
Umieść kubki orzechów na dużym arkuszu ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
3
Umieść kilka jagód w każdej filiżance.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody
4
Podczas gdy kostki chleba są suszenia, w 2-quart rondel, ciepła zarówno mleko, śmietana, 1/2 szklanki cukru granulowanego, cynamon, wanilia i fasola wanilii 5 minut lub aż ciepłe w całości, stale mieszając. Odstawić na strome 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Wanilia
Kostki Chleba
Cynamon
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
5
Usuń fasolę wanilii. Ubić jajka do mieszanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Jajko
6
Wsypać kostki chleba do mieszanki mleczno-jajecznej; podzielić równomiernie między kubki orzechów. Powtórz z całym chlebem. Przykryć unbaked francuskie tosty szczelnie; przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki Chleba
Chleb
Tosty
Mleko
Jajko
7
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Wyjąć francuskie tosty z lodówki; odkryć. W małej misce wymieszaj mąkę, 1/4 szklanki cukru granulowanego i sól. Widelcem lub palcami pokroić lub wcierać masło w mieszaninę mąki, aż będzie przypominać okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Masło
Mąka Uniwersalna
Tosty
Sól
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona