Babeczki Cynamonowe Tosty Francuskie Na Noc

Babeczki Cynamonowe Tosty Francuskie Na Noc
Przepis na noc cynamonowe babeczki francuskie tosty mogą zaspokoić Amerykański głód w około 9 godzin i 20 minut. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten deser ma 255 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 30. Jeśli masz mleko, złotą mąkę, fasolę waniliową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Overnight Cynamonowe Tosty Francuskie, Całonocne tosty francuskie z syropem cynamonowym, oraz Tosty Francuskie Cynamonowo-Waniliowe Na Noc dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Chleb pokroić w kostkę; ułożyć na nieprzetworzonej blasze. Przykryj czystym ręcznikiem do wyschnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
ChlebChleb
HerbataHerbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
2
Umieść kubki orzechów na dużym arkuszu ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Umieść kilka jagód w każdej filiżance.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
4
Podczas gdy kostki chleba są suszenia, w 2-quart rondel, ciepła zarówno mleko, śmietana, 1/2 szklanki cukru granulowanego, cynamon, wanilia i fasola wanilii 5 minut lub aż ciepłe w całości, stale mieszając. Odstawić na strome 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
WaniliaWanilia
Kostki ChlebaKostki Chleba
CynamonCynamon
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Usuń fasolę wanilii. Ubić jajka do mieszanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
JajkoJajko
6
Wsypać kostki chleba do mieszanki mleczno-jajecznej; podzielić równomiernie między kubki orzechów. Powtórz z całym chlebem. Przykryć unbaked francuskie tosty szczelnie; przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
ChlebChleb
TostyTosty
MlekoMleko
JajkoJajko
7
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Wyjąć francuskie tosty z lodówki; odkryć. W małej misce wymieszaj mąkę, 1/4 szklanki cukru granulowanego i sól. Widelcem lub palcami pokroić lub wcierać masło w mieszaninę mąki, aż będzie przypominać okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
TostyTosty
SólSól
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Posypać Streusel polewą na tosty francuskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
TostyTosty
10
Piec 30 do 35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Wyjąć z piekarnika, skropić syropem klonowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KlonowySyrop Klonowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Posypać cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
13
Podawać na ciepło.

Składniki

30Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyŚwieże jagody (pokrojone truskawki, jagody lub maliny)Świeże jagody (pokrojone truskawki, jagody lub maliny)796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiBita polewa i wiśnie maraschino z łodygami opcjonalnieBita polewa i wiśnie maraschino z łodygami opcjonalnie1BochenekCynamonowy Zawirowany Chleb Z RodzynkamiCynamonowy Zawirowany Chleb Z Rodzynkami3jaja pobijanejaja pobijane3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimleko beztłuszczowe (odtłuszczone) mleko beztłuszczowe (odtłuszczone)1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiZłota mąka uniwersalnaZłota mąka uniwersalna596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania11 funt cukinii,cynamon mielonycynamon mielony30Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPrawdziwy syrop klonowy lub syrop o Smaku klonowymPrawdziwy syrop klonowy lub syrop o Smaku klonowym30kubki orzechowe lub kubki imprezowekubki orzechowe lub kubki imprezowe30Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyCukier puderCukier puder1Dash(duża tuba)(duża tuba)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Powłoka z białego cukierka, opcjonalnaPowłoka z białego cukierka, opcjonalna1fasola waniliowa, rozdrobniona, zeskrobanafasola waniliowa, rozdrobniona, zeskrobana1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiCytrynowy budyń błyskawicznyCytrynowy budyń błyskawiczny3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 20 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn