Babeczki Cannoli Wypełnione Kremem
Przepis Cream-Filled Cannoli Cupcakes może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 2 godziny. Ten przepis służy 12 i kosztuje 53 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 314 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz waniliową, czekoladową mieszankę babeczek betty fun, ser ricotta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Truskawki Z Kremem Cannoli, Truskawki Z Kremem Cannoli, oraz Cannoli Cream Filled Choux Pastry (Cream Puffs).
Instrukcje
Dodać, piec i fajne babeczki zgodnie z zaleceniami na polu, za pomocą wody, oleju i jaj.
W średniej misce, ubić ser ricotta, cukier puder i wanilia z trzepaczką o 1 minutę lub do gładkiej. Mieszanka łyżki do dekoracji torby z dużą okrągłą końcówką. Wymieszaj ricottę z babeczkami, pozostawiając miejsce na krawędzi (mieszanina się rozprzestrzeni). Przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Tymczasem w rondlu 1-ćwiartkowym rozgrzać śmietanę na średnim ogniu, aż będzie bardzo gorąca, ale nie zagotuje się.
Zdjąć z ognia. Ubić w czekoladzie trzepaczką do całkowitego rozpuszczenia.
Odstawić na co najmniej 30 minut lub aż zgęstnieje i prawie chłodne.
Łyżka dollop lub 2 mieszanki czekolady na każdej babeczce. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.