Babcine placki ziemniaczane

Babcine placki ziemniaczane
Babciowe placki ziemniaczane mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 219 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, mielonego pieprzu, ziemniaków russet i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 115 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 godzin i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 45%. Spróbuj Hash Browns, Placki ziemniaczane z szynką, oraz Chrzan Chrzan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu przykryj ziemniaki wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia i gotować do miękkości, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Odstawić do lodówki na noc.
3
Następnego ranka rozgrzej masło na dużej patelni lub patelni. Ziemniaki rozdrobnić i dodać do patelni. Doprawić solą i pieprzem. Gotować na złoty kolor na dole, odwrócić i brązowy na drugiej stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
ZiemniakZiemniak
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W13 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn