Azjatyckie Pierogi Z Kurczakiem

Azjatyckie Pierogi Z Kurczakiem
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 48 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 32 i kosztuje 22 grosze za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz opakowania gyoza, piernik, sól i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Pierogi Azjatyckie, Poważnie Azjatyckie: Wszystko O Pierogach, oraz Pierogi Azjatyckie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść pierwsze siedem składników w robocie kuchennym; przykryj i przerabiaj, aż drobno posiekasz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Dodać wodę; przykryć i przetworzyć do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Umieść 1 łyżkę mieszanki kurczaka na środku jednego opakowania. (Pozostałe owijki należy przykryć wilgotnym ręcznikiem papierowym, aby nie wyschły.) Zwilżyć brzegi wodą. Fold wrapper nad wypełnieniem, tworząc półkole; naciśnij krawędzie mocno do uszczelnienia, plisowanie z przodu, aby utworzyć trzy do pięciu fałd.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
Trzymając uszczelnione krawędzie, stań każdą pieróg na równej powierzchni; Naciśnij, aby spłaszczyć dno. Powtórz z pozostałymi opakowaniami i nadzieniem; przykryj pierogi folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Klarowny Ekstrakt Waniliowy Lub WodaKlarowny Ekstrakt Waniliowy Lub Woda
5
Ułóż kosz na parowiec z czterema liśćmi kapusty. Ułóż pierogi w partiach 1 w. apart nad kapustą; umieścić w dużym rondlu powyżej 1 w. wody. Doprowadzić do wrzenia; przykryć i parować przez 10-12 minut lub aż termometr odczyta 165°. Wyrzucić kapustę. Powtarzam.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz ParowyKosz Parowy
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Podawać z sosem sojowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Winnica Dry Creek Dry Chenin Blanc, wino z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Wino
Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Wino
To piękne wino jest cudownie spójne rocznik po roczniku. Otrzymujemy najwyższej jakości owoce Chenin Blanc z rancza Wilsona w Clarksburgu, co pozwala nam produkować wyraziste, dopracowane i pyszne wino. Na początku Zawirowania aromaty białej gruszki, ananasa i banana wyrastają do przodu ze szklanki. Na podniebieniu wino jest orzeźwiające smakami dojrzałej mandarynki i brzoskwiń. Odczucia w ustach są żywe, ale bogate i mają subtelną kremowość. Fermentacja w 100% ze stali nierdzewnej gwarantuje świeżość owoców, które fani tego wina docenili przez lata. To kwintesencja letniego napoju i idealne wino do połączenia ze świeżymi ostrygami!
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Magazyn