Azjatycki Stek Z Flanki

Azjatycki Stek Z Flanki
Asian Flank Steak is a bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 211 kalorii, 27g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na $2.95 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory koktajlowe, stek z flanki, piernik i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest doskonałe. Spróbuj Azjatycki Stek Z Flanki, Azjatycki Stek Z Flanki, oraz Azjatycki Stek Z Flanki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Trim fat from steak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
2
Połącz stek i następne 6 składników (stek przez czosnek) w dużej, wytrzymałej plastikowej torbie na suwak. Uszczelnij torbę i marynuj w lodówce 8-12 godzin, okazjonalnie obracając torbę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
3
Wyjąć stek z worka, zastrzegając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
4
Przygotować grill lub brojlerów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Umieść stek na grillu lub patelni brojlerów pokrytej natryskiem i gotuj 8 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Pokrój stek po przekątnej na cienkie plastry; w razie potrzeby plastry steku nawlecz na szaszłyki. Odstawić i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
7
Zalać zarezerwowaną marynatę przez sito do dużej miski bezpiecznej w kuchence mikrofalowej. Kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 1 minutę lub do zagotowania marynaty. Fasolka szparagowa na parze, przykryta, 3 minuty lub do chrupkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Dodać fasolkę szparagową i pomidory do gorącej marynaty; wrzucić delikatnie do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
9
Podawać ze stekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Jasne czerwone owoce, kandyzowana jagoda, śliwka Santa Rosa i mentolowe aromaty łączą się, aby odurzyć nos, ponieważ 2016 Harris Vineyard Merlot wafts ze szkła. Na podniebieniu soczysty i owocowy wpis jest wspierany przez żujące taniny i równoważącą kwasowość, tworząc bujne warstwy, które pokrywają język i wytwarzają miękkie, eleganckie wykończenie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia53
Magazyn