Azjatycka Sałatka Wołowa

Azjatycka Sałatka Wołowa
Azjatycka Sałatka wołowa to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na 3,01 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 241 kalorii, 28g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sos sojowo-sezamowy, kolendrę, sałatę rzymską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 93%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Azjatycka sałatka wołowa, Azjatycka Sałatka Z Wołowiną I Kapustą, oraz Azjatycka Sałatka Z Wołowiną I Bok Choy.

Instrukcje

1
Połącz sos teriyaki i olej w płytkim naczyniu lub dużej plastikowej torbie do zamrażarki z zamkiem błyskawicznym; dodaj steki, obracając się do płaszcza. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić 1 godzinę, okazjonalnie obracając steki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TeriyakiSos Teriyaki
StekStek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
2
Usuń steki z marynaty, odrzucając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
StekStek
3
Steki z grilla, przykryte pokrywą grilla, na średnim ogniu (350 do 40
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
5 do 7 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
5
Odstawić na 5 minut; pokroić po przekątnej na cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
6
Wrzucić plastry steku, kapustę, i dalej 5 składników razem; skropić żądaną ilość dressingu, podrzucając delikatnie do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
StekStek
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia100
KuchnieAzjatyckie
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn