Azjatycka mielona wołowina i pieprz Saute

Azjatycka mielona wołowina i pieprz Saute
Azjatycka mielona wołowina i pieprz Saute może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na danie główne. Jedna porcja zawiera 383 kalorie, 29g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.23 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, pastę chile, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży korzeń imbiru, możesz podążać za tym daniem głównym z Bez mąki migdałowe ciasteczka imbirowe jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Azjatycka mielona wołowina i pieprz Saute, Azjatyckie Warzywa Stir Fry Z Mieloną Wołowiną, oraz Azjatycka Mielona Wołowina, Pieczarki I Brokuły Sałata Kubki.

Instrukcje

1
W średnim rondlu zagotować ryż i wodę. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Na patelni na średnim ogniu, gotować i mieszać mieloną wołowinę, aż równomiernie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Odcedzić i odstawić.
4
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu. Wymieszaj czerwoną paprykę, zieloną paprykę, pietruszkę, czosnek i imbir. Doprawić czerwoną papryką, solą i pieprzem. Gotować i mieszać do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PieprzZielony Pieprz
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Powrót wołowiny na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Wymieszać w bulionie wołowym, sos sojowy, chile Pasta, i sos Worcestershire. Gotować i mieszać, aż zgęstnieje i ogrzewa się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Pasta ChiliPasta Chili
Bulion WołowyBulion Wołowy
Sos SojowySos Sojowy
7
Podawać na ugotowanym ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż GotowanyRyż Gotowany

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Quintan Essentia Chenin Blanc z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 35 dolarów za butelkę.
Quinta Essentia Chenin Blanc
Quinta Essentia Chenin Blanc
Głęboki żółty kolor sugeruje pełną dojrzałość i złożoność. Aromaty pieczonej gruszki, dojrzałego jabłka, nuty świeżych cytrusów i prażonych orzechów są obecne na złożonym i warstwowym nosie. Podniebienie jest bogato teksturowane odsłaniając ananasa, tropikalne owoce i Golden delicious apple. Wykończenie jest długie uzupełnione przez twardą kwasowość, która daje długość wina i ostrość.Połącz to wino z grillowanymi rybami i owocami morza w ogóle.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn