Australijskie ostrygi w sosie szampańskim

Australijskie ostrygi w sosie szampańskim
Jedna porcja zawiera 142 kalorie, 1G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 51 centów za porcję. Mieszanka ostryg, szampana, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Sylwester. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Australijskie Risotto z szampanem i przegrzebkami, Wino czy Szampan? Nie Ma Sprawy! Sum smażony na patelni na szampańskim Risotto z sosem Champagne Pan, oraz Ostrygi z Mignonetką do szampana.
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawSos
Magazyn