Au Gratin Szpinak i Wieprzowina
Au Gratin Spinach 'n' Pork to dodatek dla 6 osób. Za 1,92 USD za porcję ten przepis pokrywa 27% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 25 g białka, 19 g tłuszczu i łącznie 300 kalorii. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Mieszanka ząbków czosnku, pieprzu, oleju roślinnego i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i דל פחמימות,zną. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał całkiem niezły wynik łyżką wynoszący 67%. Wypróbuj zapiekankę szpinakową, zapiekankę szpinakową i zapiekankę szpinakową, aby poznać podobne przepisy.
Instrukcje
Na dużej patelni podsmaż cebulę na oleju i maśle na złoty kolor.
Wyjmij na ręczniki papierowe do odsączenia. Na tej samej patelni usmaż boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący; wyjąć na papierowe ręczniki do odsączenia.
W zalewie smaż wieprzowinę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa.
Dodaj szpinak i czosnek; gotować i mieszać przez 6 minut lub do momentu, aż się rozgrzeje.
Dokładnie odcedź. Wymieszaj skórkę z cytryny, nasiona kopru włoskiego, sól, pieprz, 1/3 szklanki sera szwajcarskiego i boczek.
Połóż połowę cebuli w natłuszczonej 1-szklanej misce. naczynie do pieczenia; na wierzch połóż mieszankę wieprzową i pozostałą cebulę (naczynie będzie pełne).
Posypać parmezanem i pozostałym serem szwajcarskim.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350°C przez 25-30 minut lub do momentu, aż wieprzowina będzie miękka, a ser się roztopi.