Aromatyczne Okłady Z Indyka
Aromatyczne okłady z indyka mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 329 kalorii, 24g białka, oraz 9g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka marchwi, polędwiczki z piersi indyka, piernik i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Aromatyczny Bezglutenowy Sos Z Indyka, Resztki Dziękczynienia Turcja-Okłady Z Indyka, oraz Okłady Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej plastikowej torebce do wielokrotnego zamykania, połącz pierwsze sześć składników; dodaj indyka. Uszczelnić worek i włączyć do herbu; przechowywać w lodówce przez 6 godzin lub na noc.
Odcedzić i wyrzucić marynatę. Używając długich szczypiec, zwilż papierowy ręcznik olejem do gotowania i lekko pokryj stojak do grilla. Grill Indyk, odkryte, na średnim ogniu lub broil 4 w. od ognia przez 6-8 minut z każdej strony lub do momentu, gdy termometr do mięsa odczyta 170°.
W dużej misce, połączyć sałatę, marchew i cebulę. W małej misce ubić ocet i olej sezamowy; wymieszać nasiona sezamu.
Mżawka na mieszaninę sałaty i wrzucić do herbu.
Indyka pokroić na 1/2 cala. paski; umieść na środku każdej tortilli. Wierzch z mieszanką sałaty i zwijać; zabezpieczyć wykałaczkami.