Aromatyczna letnia dynia może być po prostu bezglutenową, lakto ovo wegetariańską i pierwotnym przepisem, którego szukałeś. Jedna porcja tego dania zawiera około 5 g białka , 4 g tłuszczu i łącznie 80 kalorii . Ten przepis służy 6 osobom. Za 86 centów za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Świetnie sprawdza się jako niedrogi dodatek do dania czwartego lipca . Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, płatki pietruszki, cukinię i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 65% , to danie jest solidne. Aromatyczna letnia dynia , aromatyczne, łatwe pomysły na letni obiad i dodatek do żucia, dzięki któremu lato staje się bardziej aromatyczne i zabawne, są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Na dużej patelni z powłoką nieprzywierającą podsmaż na oliwie żółtą dynię, cukinię, cebulę i czosnek, aż będą chrupiące, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Squash żółty
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala