Argentyńska czarna fasola Flatbread z Chimichurri Drizzle
Receptura argentyńska czarna fasola Flatbread z Chimichurri Drizzle może zaspokoić pragnienie Ameryki Południowej w okolicy 45 minut. Ten chleb ma 128 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16 i kosztuje 26 centów za porcję. Jeśli masz sól, oliwę z oliwek, ciepłą wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chimichurri Argentyńskie, Argentyńskie Chili Z Chimichurri, oraz Argentyński SOS Chimichurri Przepis dla podobnych receptur.
Instrukcje
Paprykę przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona i błony.
Połówki pieprzu, boki skóry do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia; spłaszczyć ręką. Broil 12 minut lub do poczernienia.
Umieścić w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnić.
Odstawić na 10 minut. Obrać i pokroić w 16 pasków. Odstawić.
Obniżenie temperatury pieca do 45
Posypać mąkę kukurydzianą na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania. Odstawić.
Rozpuścić drożdże i cukier w 1/2 szklanki ciepłej wody w dużej misce; odstawić 5 minut. Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Dodaj pozostałą 1/2 szklanki wody, mąki i soli do mieszaniny drożdży, mieszając, aż ciasto powstanie. Ciasto wyłożyć na obsypaną mąką powierzchnię. Zagnieść do uzyskania gładkości i elastyczności (około 10 minut).
Umieść ciasto w dużej misce pokrytej sprayem do gotowania, obracając się do warstwy wierzchniej. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę lub do podwojenia rozmiaru. (Delikatnie wcisnąć dwa palce do ciasta. Jeśli wcięcia pozostają, ciasto wzrosło wystarczająco.)
Rozwałkuj ciasto na prostokąt o wymiarach 14 x 11 cali; umieść ciasto na przygotowanej blasze do pieczenia.
Spread 1 1/2 szklanki czarnej fasoli
Piec w 450 przez 13 minut lub aż ciasto brązowieje i ser jest bąbelkowy.
Natkę pietruszki i pozostałe składniki połączyć w małej misce.
Natkę pietruszki wymieszać z serem.
Pokrój chleb na 16 kwadratów; udekoruj każdy kwadrat 1 pasem papryki.