Arepa con Carne Asada (Arepa z grillowaną wołowiną w stylu kolumbijskim)

Arepa con Carne Asada (Arepa z grillowaną wołowiną w stylu kolumbijskim)
Arepa con Carne Asada (Arepa z grillowaną wołowiną w stylu kolumbijskim) wymaga ok. około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 49g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 370 kalorii. Na $2.96 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. 2537 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka piwa, spódnica wołowa, sól i pieprz oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów południowoamerykańskiej kuchni. Przynosi wam to moje kolumbijskie przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Arepa con Carne Asada (Arepa z grillowaną wołowiną w stylu kolumbijskim), Arepa con Carne Desmechada (Arepa z rozdrobnionym mięsem), oraz Arepa con Carne y Champiñones (ciasto kukurydziane z wołowiną i pieczarkami) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać posiekaną cebulę, mielony czosnek, szalotki, kminek, piwo, olej sól i pieprz razem, aby marynata do mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
2
Pocierać marynatę na steki i niech marynować przez około 3 godzin lub na noc w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
3
Grillować lub smażyć steki na dużym ogniu do pożądanej doneness, o 3 protokół z każdej strony. Aby służyć, top każdej arepa z kawałkiem mięsa, posypać świeżą kolendrę i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn