Arepa Bites z rozdrobnioną wołowiną i awokado
Przepis Arepa Bites z rozdrobnioną wołowiną i awokado może zaspokoić pragnienie Ameryki Południowej w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 126 kalorii. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 434 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka awokado, kolendra, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Arepa Reina Pepiada (Arepa z rozdrobnionym kurczakiem i awokado), Arepa con Carne Desmechada (Arepa z rozdrobnionym mięsem), oraz Arepa con Huevo Frito, Hogao y Aguacate (Arepa z jajkiem, awokado i sosem kreolskim) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć mąkę kukurydzianą, ciepłą wodę, kminek, ser, masło i sól, dokładnie mieszając.
Pozostawić mieszaninę na pięć minut.Ugniataj dłońmi przez około 3 minuty zwilżając dłonie wodą podczas pracy. Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. formuj małe kulki z ciasta. Spryskaj puszkę muffin nieprzywierającym sprayem.
Umieść jedną kulkę w każdej filiżance muffin i naciśnij palcami, aby zrobić małe muszelki.W międzyczasie wymieszać awokado, sok z limonki, sól i pieprz w małej misce. Odstawić.
Umieść je na talerzu, a następnie wypełnij każdy kęs rozdrobnioną wołowiną i udekoruj kawałkami awokado i liśćmi kolendry.