Arctic Lime Freeze

Arctic Lime Freeze
Need a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawki? Arctic Lime Freeze może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 37 kalorii. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz koncentrat limonki, jedwabne tofu, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Limonkowy Sorbet Freeze, Malina-Lime Freeze, oraz Lime Philly Freeze dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić koncentrat i tofu w blenderze; proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać mieszaninę do zamrażarki w zamrażarce do lodów; wymieszać w 1 1/2 szklanki wody. Zamrażać zgodnie z instrukcjami producenta. Wymieszać łyżką do pojemnika bezpiecznego dla zamrażarki; przykryć i zamrozić 2 godziny lub do twardości.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn