Arbuz Syrenka Ogon
Arbuz syrenka ogon może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. Ten przepis służy 1 i kosztuje 43 centów za porcję. 38 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz nóż kuchenny i nóż do parowania, jogurt bezmleczny, musli i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ciasto Syrenka, Koktajle Blue Mermaid, oraz Mermaid Deep Sea Punch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Arbuz umyć pod chłodną bieżącą wodą i osuszyć.Na desce do krojenia umieść arbuza na boku i odetnij 4 cale od jednego końca arbuza, aby zapewnić solidną podstawę.
Pozostałe arbuzy przeciąć na pół wzdłuż.Wydrąż obie połówki arbuza łyżką lub miarką, rezerwując kawałki arbuza, aby pokroić w kostkę do serwowania lub wycinania kształtów syreny.Użyj markera Suchościeralnego, aby odręcznie prześledzić ogon syreny wzdłuż całej połowy. Z nożem do wyboru, starannie przyciąć, aby utworzyć zarys ogona syreny. Użyj noża kanałowego do formowania łusek i szczegółów.Aby uzyskać więcej szczegółów, pędzel na jadalnym turkusowym pudrze shimmer / disco dust (zakupiony w sklepie dekorującym ciasto lub sklepie rzemieślniczym).Użyj kołków wielkości ołówka, aby zabezpieczyć ogon syreny do góry podstawy. Udekoruj arbuza kostkami lub arbuza Mermaid wycięcia i służyć.
Ułóż arbuza, jogurt i granolę w foremki, a następnie polej kawałkami jogurtu i arbuza.Zamrozić pop formy i cieszyć się.