Arbuz Rum Mash

Arbuz Rum Mash
Arbuz Rum Mash może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoją kolekcję przystawek. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny przepis fodmap służy 8 i kosztuje $1.3 za porcję. Jedna porcja zawiera 115 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką Ocena 6%, to danie jest improvable. Spróbuj Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, Wegańskie Bangers i Low Carb Mash! (Bangers & Mash), oraz Watermelon Frosé-mrożony arbuz i wino różowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zmiażdż shiso na dnie dużego dzbana, używając długiej drewnianej łyżki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
2
Dodać sok z arbuza i rum; wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
SokSok
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
3
Podawać na lodzie; udekorować gałązkami shiso.
Składniki, których będziesz potrzebować
LódLód
4
Self

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn