Annie ' s Melt-in-your-mouth Mahi (ryba)
Annie ' s Melt-in-your-mouth Mahi (ryba) jest pescatarian przepis z 25 porcjami. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 68 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jeśli masz sól i pieprz, tilapia, rozmaryn, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Z łyżeczką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Annie ' s Melt-In-your-Mouth Mahi (ryba), Skórka z orzechów makadamia dla ryb-Mahi Mahi, łosoś, miecznik, Gardłosz pomarańczowy, oraz Mahi Mahi Fish Tacos z Chipotle Slaw i pieczonym sosem ananasowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Wymieszać oliwę z oliwek i sok z cytryny w misce wystarczająco dużej, aby zanurzyć rybę.
Wymieszać bułkę tartą, parmezan, koperek, rozmaryn i sól i pieprz w innej misce o podobnej wielkości.Każdy filet zanurzyć w mieszaninie oliwy z oliwek, a następnie płaszcz z mieszaniny bułki tartej i umieścić w 9x13 calowym naczyniu szklanym.Każdy filet polać 2-3 łyżkami masła.
Piec przez około 15 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.