Anatra al Sale (kaczka w skorupie solnej)

Anatra al Sale (kaczka w skorupie solnej)
Anatran Al Sale (kaczka w skorupie solnej) może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na skorupę. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 418 kalorii, 11g białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz ocet balsamiczny, liście szałwii, grappę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pieczony w soli bas w paski z sosem ziołowo-cytrynowym Chile (Branzino Sotto Sale con Salmoriglio), Kaczka Solna ze szpinakiem, ziemniakami i boczkiem, oraz Kurczak Z Solą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Jamę kaczki opłukać grappą.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrappaGrappa
Cała KaczkaCała Kaczka
3
Zioła umieścić wewnątrz ciała, doprawić do środka solą i pieprzem, a kaczkę przetrzeć sznurkiem rzeźniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
4
Przykryj dno patelni 1/2 cala warstwą soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
5
Ułożyć kaczkę na soli, ubić białko do lekkiej piany i wymieszać 1,5 kg soli koszernej, aby utworzyć wilgotną pastę. Kaczkę całkowicie przykryć mieszaniną soli i piec w piekarniku przez 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6
Wyjmij i pozostaw na 10 minut, aby soki się osiadły. Ostrożnie usuń sól z ptaka i zmyj pędzlem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
7
Usuń skórę, a następnie wyrzeźb ptaka w tradycyjny sposób.
8
Mżawka z sabą i podawać z zwiędłymi zieleniami z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn