Ananas & BBQ krewetki Kabobs
Przepis ananas & BBQ krewetki Kabobs jest gotowy w około 20 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 15 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać krewetki, cebula, kawałki pieprzu, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Ananas Krewetki Kabobs, Grillowane krewetki i ananasy Kabobs, oraz Krewetki, melony i ananasy Kabobs.
Instrukcje
Rozgrzać grill do średnio-wysokiej temperatury.
Nawlecz połowę każdej z krewetek, ananasa i warzyw na przemian na 2 równoległe szaszłyki. Powtórz z pozostałymi składnikami i dodatkowymi szaszłykami, aby utworzyć 2 kabobs.
Grill 4 do 6 min. lub aż krewetki skręcić różowy, obracając i szczotkowanie od czasu do czasu z sosem barbecue.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Krewetki w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 99 dolarów za butelkę.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris