Aleppo-papryka-wieprzowina-i-koper włoski kanapki

Aleppo-pieprz-wieprzowina-i-koper włoski kanapki może być tylko głównym daniem szukasz. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 123 kalorie, 13g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka żarówki kopru włoskiego, ocet winny, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Wieprzowina pieczona w papryce Aleppo z szalotką Vinaigrette, Wieprzowina pieczona w papryce Aleppo z szalotką Vinaigrette, oraz Aleppo pieprz kurczak z Turcji.
Instrukcje
Zrobić 6 kawałki wieprzowiny, 1 cal od siebie, cięcia większość drogi przez mięso. Potrzyj wieprzowinę solą. Wieprzowinę natrzeć czosnkiem, a następnie pieprzem Aleppo, całkowicie przykrywając mięso. Owinąć wieprzowinę w plastik i przechowywać w lodówce na noc.
Ułóż wieprzowinę w naczyniu do pieczenia wystarczająco dużym, aby ją utrzymać i dodaj 1/4 szklanki wody. Przykryj wieprzowinę pergaminem, a następnie szczelnie przykryj folią.
Piec około 2 i pół godziny, aż mięso będzie bardzo miękkie.
Do miski wlać tylko 1/4 szklanki soków z pieczenia i odstawić.
Skropić wieprzowinę octem, przykryć folią i piec 10 minut.
Wyjmij wieprzowinę z piekarnika i pozostaw pod przykryciem na 10 minut.
W dużej misce wymieszać oliwę z oliwek z sokiem z cytryny i doprawić solą i czarnym pieprzem.
Dodać koper włoski i rukolę i wrzucić.
Wyrzucić tłuszcz i chrząstkę z wieprzowiny. Mięso rozdrobnić na duże kawałki i wymieszać z sokami z patelni i z sokami. Mięso ułóż na bułkach, polej sałatką z kopru włoskiego i podawaj.