Afrykańska Zupa Z Jarmużu I Pochrzynu
Przepis Afrykański jarmuż & zupa Yam może zaspokoić swoje afrykańskie pragnienie w około 20 minut. Na 2,68 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 402 kalorie, 13g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1059 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka bulionu warzywnego, cynamon, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć cynamon można śledzić to danie główne z Krówka Cynamonowa jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 100%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Północnoafrykańska zupa z ciecierzycy i jarmużu, Afrykańska Zupa Orzechowo-Ziemniaczana, oraz Afrykańska Zupa Orzechowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Czerwoną cebulę pokroić w cienkie plasterki. Linia średni garnek z 1/4 szklanki wody i gotować cebulę na dużym ogniu, aż półprzezroczyste, o 3 protokół.
Dodać bulion, yam, 3/4 szklanki wody i doprowadzić do wrzenia. Po zagotowaniu, zmniejszyć do średniej i gotować, aż ziemniaki są prawie widelec przetargu, o 3 protokół. Natychmiast dodać jarmuż i pozostałe składniki i gotować, często mieszając, aż jarmuż będzie ciemnozielony i miękki, o 3 więcej minut. Odstawić na 5-10 minut, umożliwiając połączenie smaków.Informacje Żywieniowe
90gdieterny Fiber11. 30gSugars4gProtein9. 70g