Achiote marynowane kury kornwalijskie faszerowane chorizo i zielenią musztardową

Achiote marynowane kury kornwalijskie faszerowane chorizo i zielenią musztardową
Achiote marynowane kury kornwalijskie Nadziewane chorizo i zielenią musztardową to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i דל פחמימות,zne przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 84g białka, 120 g tłuszczu, oraz w sumie 1562 kalorii. Na 4,76 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 13 godzin i 20 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz chorizo, kminek, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest dobre. Podobne przepisy to Pieczone kury kornwalijskie z farszem kukurydzianym Chorizo, Rożen Marynowany Kury Kornwalijskie, oraz Marynowane Kury Z Dziczyzny.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Połącz w robocie kuchennym pastę achiote, oliwę z oliwek, kminek, kolendrę, oregano i 1 łyżkę czosnku. Upewnij się, aby puree wszystkie te składniki, aż stanie się pastą. Przetrzyj marynatę wewnątrz jam Korniszonowych, pod skórą, a także na zewnątrz. Pozostawić kury do marynaty na noc, w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta AnnattoPasta Annatto
Kury KornwalijskieKury Kornwalijskie
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
3
Następnego dnia podgrzej dużą patelnię saute.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać chorizo i gotować, aż chrupiące, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
5
Dodać cebulę i pozostałe 4 łyżki czosnku i gotować przez kolejne 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
6
Dodać musztardę i deglaze z bulionu kurczaka. Gotować, aż warzywa zwiędną, o 2 protokół, a następnie dodać ziemniaki, zielone oliwki, i doprawić, do smaku, z solą i pieprzem. Gdy farsz ostygnie, rozłóż go równo na kury i umieść je na prześcieradle ze stojakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Zielenina MusztardowaZielenina Musztardowa
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
Posiekany Koperek Lub Dowolne świeże Zioła, Które LubiszPosiekany Koperek Lub Dowolne świeże Zioła, Które Lubisz
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
ZieloniZieloni
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
7
Wstawić do piekarnika na 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W13 hrs, 20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia54
Magazyn