Aby zrobić doskonały koktajl Wiśniowy Bounce
Aby doskonały koktajl Cherry Bounce był bezglutenowe i wegańskie napój. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 1236 kalorii. Na 11,69 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz brandy, gałkę muszkatołową, laski cynamonu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kwaśna śmietana Cherry Coffee cake – możesz zrobić ten cherry coffeecake we własnej kuchni, a co najlepsze jest to łatwe, Nie planuj " Blueberry Cocktail, oraz Jak Zrobić Koktajl Białego Skrzata dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wiśnie, pokrój je na pół i włóż do dużej miski. Używając mashera ziemniaczanego, ostrożnie rozgnieść owoce, aby uzyskać jak najwięcej soku. Przecedzić sok przez duże sitko o drobnych oczkach, naciskając owoce solidną łyżką. (Powinieneś mieć około 8 filiżanek.) Zmielone wiśnie należy zarezerwować w zamrażarce lub lodówce do późniejszego wykorzystania. Jeśli używasz słoików wiśni, odcedzić owoce i odstawić sok na bok przed połówkiem i zmiażdżyć wiśnie.
Dodaj dowolny wyciśnięty sok do zastrzeżonego soku słoikowego.
W 1-litrowym szklanym słoiku z pokrywką połącz sok z brandy i cukrem, mieszając, aby rozpuścić cukier. Przykryć pokrywką i odstawić do lodówki na 24 godziny, od czasu do czasu mieszając lub ostrożnie potrząsając słoikiem.
Doprowadzić 2 szklanki soku na wolnym ogniu na średnim ogniu. Skosztuj słodzonego soku i w razie potrzeby dodaj więcej cukru. Wymieszać w laski cynamonu, goździki, i gałki muszkatołowej. Następnie przykryć i gotować na wolnym ogniu przez około 5 minut.
Zdjąć z ognia i odstawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej. Odcedzić i wyrzucić przyprawy.
Wymieszać przyprawiony sok z powrotem do słoika szklanego 1-galon z zastrzeżonym słodzonym sokiem. Przykryć luźno pokrywką i odstawić na co najmniej 2 tygodnie przed podaniem, od czasu do czasu ostrożnie potrząsając słoikiem.
Podawać w temperaturze pokojowej w małych kieliszkach lub kieliszkach do wina. Pozostałą część cherry bounce przechowuj w lodówce.
From Dining with the Washingtons: Historic Recipes, Entertaining, and Hospitality from Mount Vernon, edited by Stephen A. McLeod. All text © 2011 by the Mount Vernon Ladies ' Association. Dystrybuowane przez University of North Carolina Press.