5 Minut Dwuwarstwowe Ciasto

5 Minut Dwuwarstwowe Ciasto
Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 320 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka wielobarwnych posypek, gotowa do użycia crumb crust graham cracker, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj 5 Minut-Dwuwarstwowe Ciasto Czekoladowe, Ciasto Dwuwarstwowe, oraz Tacos Dwuwarstwowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać mleko do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać suchy budyń i połowę ubitej polewy. Ubić trzepaczką 2 minuty. (
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Mieszanina będzie gęsta.)
4
Rozłóż na skórkę; przykryj pozostałą bitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
5
Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub aż będzie gotowy do podania.
6
Dodać posypkę tuż przed podaniem. Resztki ciasta przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
PosypkiPosypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn