Wolnooparkowy Prosty Włoski Gulasz Klopsikowy

Wolnooparkowy Prosty Włoski Gulasz Klopsikowy
Powolna kuchenka łatwe Włoski gulasz klopsiki może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 403 kalorie, 24g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.2 za porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę i cebulę stir-fry, woda, cebula perła, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gulasz Klopsikowy Wolnoopalający, Slow Cooker Potato Meatball Gulasz, oraz Wolnoopalaczowy Gulasz Klopsikowo-Fasolowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 3 1/2 do 4-quart powolnej kuchence, połączyć klopsiki, cebulę, sól i pomidory; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
PomidorPomidor
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Przykryć; gotować na niskim ustawieniu przez 6 do 8 godzin.
3
Około 20 minut przed podaniem, w małej misce, wymieszać mąkę i wodę, aż będzie gładka. Wymieszać mieszaninę mąki do gulaszu. Wymieszać paprykę i cebulę stir-fry. Zwiększyć ustawienie ciepła do wysokiej; przykryć i gotować dodatkowe 15 do 20 minut lub aż gulasz zgęstnieje i papryka są dokładnie ogrzewane.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CebulaCebula
WodaWoda
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Poszczególne porcje posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 27 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia43
Magazyn