100% Pełnoziarniste Babeczki Cynamonowe Z Rodzynkami

100% Pełnoziarniste Babeczki Cynamonowe Z Rodzynkami
100% pełnoziarniste babeczki cynamonowe z rodzynkami mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 152 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 9 i kosztuje 33 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz mus jabłkowy, proszek do pieczenia, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 93 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Post rozdrobnione pszenne babeczki bananowo-rodzynkowe, 100% Pełnoziarniste Cynamonowe Bułeczki Z Rodzynkami, oraz Bułeczki cynamonowo-rodzynkowe pełnoziarniste dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400ºF, a w razie potrzeby posmaruj 9 puszek muffin (używam silikonowych kubków muffin, które wydają się działać najlepiej, gdy nie są nasmarowane). w dużej misce ubijaj wodę, jajko, płatki i rodzynki. Odstaw je na bok, aby moczyć, podczas gdy odmierzasz swoje suche ingredients.In w osobnej misce wymieszać mąkę, cynamon, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól.Wracając do miski płatków, wymieszaj miód, mus jabłkowy i olej. Złożyć lub delikatnie mieszać w mieszaninie mąki, aż wszystko jest po prostu połączone. Nie ma potrzeby przesadzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Aromat Klonowy Do SmakuAromat Klonowy Do Smaku
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Silikonowe Wkładki Do MuffinekSilikonowe Wkładki Do Muffinek
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Ciasto wlać równomiernie do 9 filiżanek muffin. Będą raczej pełne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
3
Piecz babeczki przez 15 do 20 minut, lub do złotego koloru i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia2
Magazyn