Świąteczne Ciasto Wiśniowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj Holiday Cherry Pie. Ten przepis daje 8 porcji z 384 kalorii, 4G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Za 87 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 14 powie, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, brązowy cukier, nadzienie do ciasta wiśniowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 20 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Pizza wiśniowa Crostata Dolce (wiśniowe ciasto Ricotta) z sosem z wiśni Porto, Wakacyjny Ser Wiśniowy Duński, oraz Wakacje s: Krówka czekoladowa Wiśniowa dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
W misce wymieszaj mąkę, biały cukier, brązowy cukier, gałkę muszkatołową i sól.
Zmiękczone masło pokrój w mąkę za pomocą blendera do ciasta, aż będzie kruche; odstawić.
Piecz skórkę w nagrzanym piekarniku przez 10 minut.
Wyjmij z piekarnika; zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C).
Wymieszaj nadzienie z ciasta wiśniowego i cynamon.
Wlać do przygotowanej Skórki ciasta.
Posyp ciasto okruchami, a następnie posyp pokrojonymi migdałami.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż okruchy lekko się zrumienią, około 45 minut.
Polecane wino: Vin Santo, Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce
Vin Santo, Late Harvest Riesling i Lambrusco Dolce to moje najlepsze typy na ciasto. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Dom Perignon Vintage Luminous Bottle. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 279 dolarów.
![Dom Perignon Rocznika Świecące Butelki]()
Dom Perignon Rocznika Świecące Butelki
on otwarcie bukiet jest złożony i świetlisty, mieszanie białych kwiatów, owoców cytrusowych i pestkowych. Ogólny efekt potęguje świeżość anyżu i pokruszonej mięty. Ostateczne aromaty oferowane przez wino zaczynają wykazywać pikantne, drzewne i prażone nuty. Po długim okresie niechęci wino wreszcie się otwiera. Istnieje pełna równowaga między nosem a podniebieniem. Jego smukły, minimalistyczny, czysty, stonowany, atletyczny charakter wyraża się teraz również ciepłem. Owoce są wyraźne i wyraźne. Charakterystyczna kwasowość rocznika jest wyjątkowo dobrze zintegrowana. Jego trwałość jest głównie aromatyczna, szara, Dymna i bardzo obiecująca.Wino cieszy się dwoistością: ciepłem i świeżością, parami mięsa i jodu, gotowanymi i surowymi. Przyprawy wzmacniają i podkreślają musowanie 2008 roku i zagęszczają wino. Dom Pérignon lubi zabawne doświadczenia: sztukę kulinarną, tekstury i sprawy.