Stelaż jagnięcy z ziemniakami rozmarynowymi
Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dań głównych? Herb-Crusted Rack jagnięcina z rozmarynem ziemniaki może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 369 kalorii, 20g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 2,93 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, musztardę, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 47 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Stelaż jagnięcy z żurawiną z ziemniakami rozmarynowymi, Herb-kruszony stelaż jagnięcy, oraz Herb-kruszony stelaż jagnięcy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzucić ziemniaki z olejem na płytkiej patelni.
W międzyczasie, połączyć musztardę, 1 łyżka rozmarynu, tymianek, i czosnek; rozłożone na stronie mięsisty i końce baraniny rack.
Do ziemniaków dodać cebulę, pozostałe 2 łyżki rozmarynu, sól i pieprz; dobrze wymieszać. Wciśnij mieszaninę do krawędzi patelni; umieść stojak jagnięcy, mięsisty bok do góry, w środku.
Piec 22 minut lub aż temperatura wewnętrzna jagnięciny osiągnie 140 dla średnio rzadkich.
Przenieś stojak na deskę do rzeźbienia; namiot z folią i odstaw 5 minut (temperatura wzrośnie do 145).
Przenieść mieszaninę ziemniaków do 4 ciepłych talerzy.
Jagnięcinę pokroić w poprzek na 8 kotletów; przełożyć na talerze i podawać.