Śmietana Szpinak Filo Filiżanki

Śmietana Szpinak Filo Filiżanki
Śmietana szpinak Filo kubki może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 29 minut. Udaj się do sklepu i odbierz 3-mniej tłusty serek, śmietanę, muszle Filo i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Suflet Szpinakowy-Filiżanki Filo, Mini Szpinakowe Filiżanki Filo, oraz Kurczak z suszonymi pomidorami, Fetanem i szpinakiem w filiżankach dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Ułóż muszle filo w jednej warstwie na wyłożonej folią blasze do pieczenia. Lekko pokryć skorupy sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Muszle Mini FiloMuszle Mini Filo
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Piec w 425 przez 4 protokół lub do lekko rumiane i bardzo chrupiące.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać olej; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
6
Dodać czosnek; gotować 1 minutę lub aż pachnące, ale nie rumiane, często mieszając. Grubo posiekać 1 torebkę szpinaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
7
Dodaj posiekany szpinak na patelnię; gotować 2 minuty lub aż szpinak zwiędnie, często podrzucając. Pozostały szpinak posiekać; dodać do zwiędłego szpinaku na patelni. Gotować 2 minuty lub aż szpinak zwiędnie, często podrzucając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Szpinak posypać solą; dobrze wymieszać. Wymieszać ze śmietaną i twarogiem; gotować 1 minutę lub do rozpuszczenia się sera i sos jest dokładnie podgrzany.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
9
Zdjąć patelnię z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Łyżka około 1 łyżka mieszanki szpinaku do każdej skorupki. Góra równo z Parmigiano-Reggiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
TrudnośćŚredni
Gotowe W29 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn