Chrupiące paluszki rybne z sałatką Jalapeno Ranch

Chrupiące paluszki rybne z sałatką Jalapeno Ranch
Chrupiące paluszki rybne z sałatką Jalapeno Ranch to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie danie główne. Na 5,31 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 301 kalorii. Jeśli masz warzywa sałatkowe, olej, papryka jalapeã±o, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 15 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Crispy Ranch chicken Fingers with Ranch BBQ Dipping Sauce, Chrupiące Paluszki Rybne, oraz Chrupiące Tacos rybne z sosem Jalapeño dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia 15x10x1-calowa patelnia do pieczenia z folią. Pokryć równomiernie olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
2
Pokrój rybę w paski 3x1 cala. Zwilżyć wodą, następnie równomiernie pokryć mieszanką lakierniczą. Układamy w przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec w 218° 12 do 15 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Tymczasem miejsce dressing, papryka jalapeno, kolendra i sok z limonki w blenderze lub pojemniku robota kuchennego; przykryć. Proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka JalapenoPapryka Jalapeno
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
KolendraKolendra
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Wrzucić warzywa i pomidory w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Dodać 1/2 mieszanki opatrunkowej; lekko wymieszać. Wierzch z pieczonych paluszków rybnych; skropić pozostałą mieszanką opatrunkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn