Gardłosz Atlantycki W Maśle Czosnkowym
Gardłosz Pomarańczowy w maśle czosnkowym może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, pescatariański i דל פחמימות,zny przepis ma 520 kalorii, 39g białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1 i kosztuje $6.96 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz gardłosz Atlantycki, czosnek, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gardłosz Atlantycki w maśle czosnkowym, Czosnek Parmezan Gardłosz Pomarańczowy, oraz Gardłosz Atlantycki Z Cytryną, Czosnkiem I Bazylią.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450.Filety opłukać w wodzie, osuszyć ręcznikami papierowymi.Odstawić.Masło rozpuścić w małym rondelku.
Dodaj czosnek i białe wino, mieszając, aż wszystko się wymiesza.Spryskaj małe kwadratowe szklane naczynie do pieczenia sprayem do gotowania.
Posypać obie strony ryby solą i pieprzem, a filety rybne ułożyć w naczyniu.
Ułożyć krążki cebuli na wierzchu ryby i wlać mieszankę masła czosnkowego na wszystko.
Piec w temperaturze 450 przez 12-15 minut, aż rybie płatki po zerwaniu widelcem.Jest to bardzo łatwe, niskokaloryczne, a także świetnie smakuje.