Łatwe Włoskie Spaghetti Z Kiełbasą

Łatwe Włoskie Spaghetti Z Kiełbasą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj spaghetti z włoską kiełbasą. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.77 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 363 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać oliwki, sos pomidorowy, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest dobre. Spróbuj Włoska Kiełbasa Spaghetti, Włoska Kiełbasa Ze Spaghetti, oraz Włoska Kiełbasa Spaghetti dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować i wymieszać kiełbasę, grzyby, cebula, zielona papryka, i czosnek w gorącym oleju, aż kiełbasa jest rumiane i kruche, o 20 protokół; odcedzić i wyrzucić tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (0,18 Uncji) Opakowanie Sazonu Z Kolendrą I Achiote1 (0,18 Uncji) Opakowanie Sazonu Z Kolendrą I Achiote
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Pakiet Sazon Z Kolendrą I AchiotePakiet Sazon Z Kolendrą I Achiote
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim TłuszczuOlej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
2 łyżki Whisky Sour Mash2 łyżki Whisky Sour Mash
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
2
Wymieszaj sos pomidorowy, pomidory pokrojone w kostkę, pastę pomidorową i oliwki do mieszanki kiełbas; doprawić oregano, bazylią i solą. Gotować na wolnym ogniu do zaparzenia smaków, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
3
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Gotować spaghetti we wrzącej wodzie, mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez ale twarde do ukąszenia, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SpaghettiSpaghetti
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
4
Odcedzić i przelać do miski; top z sosem pomidorowo-kiełbasowym i parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Tenuta di Arceno Stradan al Sasso Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 50 dolarów za butelkę.
Tenuta di Arceno Strada al Sasso Chianti Classico Gran Selezione
Tenuta di Arceno Strada al Sasso Chianti Classico Gran Selezione
2015 był idealnym ciepłym rocznikiem-nie za gorącym, w sam raz. Nos natychmiast uwalnia Tony wiciokrzewu i dżemu truskawkowego, kończąc na ziołowym odcieniu rozmarynu i cyprysu. Na podniebieniu moc tego wina imponuje. Jest eksplozja smaków, wszystkie oprawione w mocne jasne kwasy. W smakach dominują cierpkie żurawiny i maliny, ustępując miejsca wciąż nieuchwytnym, bujnym jagodom. W finiszu dominuje fasola wanilii z utrzymującym się czarnym pieprzem i skórką pomarańczy. Jest to ekscytujący rok dla Sangiovese i ma potencjał do wieku 15-20 lat.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia15
Magazyn