Łatwe Trufle czekoladowe to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 30 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 139 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz serek philadelphia, cukier puder, półsłodką czekoladę Piekarską i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Łatwe Trufle Czekoladowe, Łatwe Trufle czekoladowe zanurzone w białej czekoladzie, oraz Łatwe Miętowe Trufle Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Beat serek w dużej misce z mikserem na średniej prędkości, aż będzie gładka. Stopniowo dodawać cukier, mieszając aż do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać roztopioną czekoladę i wanilię; dobrze wymieszać. Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do schłodzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Zimne Mleko Do Podania
3
Kształt na 1-calowe kulki.
4
Bułka z orzechami włoskimi, kakao, cukrem pudrem lub kokosem. Przechowywać w lodówce.