Zupa z wołowiną i jęczmieniem

Zupa z wołowiną i jęczmieniem
Zupa z wołowiną i jęczmieniem może być dobrym przepisem na rozszerzenie Twojego pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis jest dla 9 osób i kosztuje 58 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 138 kalorii , 10 g białka i 2 g tłuszczu . Udaj się do sklepu i kup wodę, ocet jabłkowy, koperek i kilka innych rzeczy, aby przygotować ją już dziś. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowa z tym przepisem. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 4 godzin i 20 minut . Jest on dostarczany przez Taste of Home. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezmleczną . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 75% , co jest całkiem niezłym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Zupa z wołowiną i jęczmieniem w wolnowarze , Zupa z grzybami i Sałatka z jęczmienia z warzywami .

Instrukcje

1
W garnku żeliwnym lub kociołku do zupy umieść kości, wodę, cebulę, bulion, ocet, sól, pieprz i liście laurowe. Powoli doprowadź do wrzenia; zbierz pianę łyżką cedzakową. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 3-4 godziny. Wyrzuć liście laurowe. Odstaw kości do ostygnięcia; oddziel mięso od kości i pokrój w kostkę. Zbierz tłuszcz z powierzchni bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Opakowanie (10 Uncji) Mrożonego Posiekanego Szpinaku Lub Liści Rzepy Lub 1 Puszka (14-1/2 Uncji) Szpinaku Lub Liści Rzepy, Odsączonych1 Opakowanie (10 Uncji) Mrożonego Posiekanego Szpinaku Lub Liści Rzepy Lub 1 Puszka (14-1/2 Uncji) Szpinaku Lub Liści Rzepy, Odsączonych
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodaj mięso, marchewkę, seler, ziemniaki, jęczmień, tymianek i koperek. Przykryj i gotuj przez 1 godzinę lub do momentu, aż jęczmień i warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
JęczmieńJęczmień
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia36
Magazyn