Zupa z indyka w Williamsburg Inn

Zupa z indyka w Williamsburg Inn
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj Williamsburg Inn Turkey Soup. Jedna porcja tego dania zawiera około 37 g białka , 22 g tłuszczu i łącznie 420 kalorii . Ten przepis jest dla 18 osób. Za 87 centów za porcję ten przepis pokrywa 20% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowa dzięki temu przepisowi. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 45 minut . Ten przepis z Taste of Home wymaga masła, cebuli, przyprawy do drobiu i wody. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 56% . Wypróbuj Leftover Turkey Soup , Lentil Soup with Smoked Turkey i My Sister's Soup: Creamy Curried Squash and Cauliflower Soup, aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
W dużym kotle ugotuj tuszkę indyka z wodą, aż powstanie 3 qt. wywaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
2
Usuń kości; odłóż mięso na zupę. Odcedź wywar; odstaw. W dużym rondlu połącz cebulę, seler, marchewkę, ryż i 1 qt. wywaru. Gotuj przez 20 minut; odstaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Wołowina Peklowana, Pokrojona W KostkęWołowina Peklowana, Pokrojona W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)
3
W dużym kotle do zupy rozpuść masło. Dodaj mąkę, aż do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
(oderwany Od łodygi)(oderwany Od łodygi)
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Wołowina Peklowana, Pokrojona W KostkęWołowina Peklowana, Pokrojona W Kostkę
4
Dodaj śmietanę i pozostałe 2 qt. bulionu. Doprowadź do wrzenia. Gotuj i mieszaj przez 2 minuty lub do zgęstnienia. Wymieszaj z odłożoną mieszanką indyka i warzyw. Dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski
Cytryny (1 Pokrojona W Bardzo Cienkie Plasterki, Druga W ćwiartki)Cytryny (1 Pokrojona W Bardzo Cienkie Plasterki, Druga W ćwiartki)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
5
Podgrzać.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia13
Magazyn