Włoskie bochenki mięsne
Włoskie bochenki mięsne mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie Twojego pudełka z przepisami na dania główne. Ten przepis jest dla 10 osób i kosztuje 86 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 319 kalorii , 19 g białka i 22 g tłuszczu . Ten przepis z Taste of Home wymaga cebuli, mleka, ketchupu i mielonej wieprzowiny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 1 godziny . Z wynikiem Spoonacular 44% , to danie jest dobre. Wypróbuj Baked Ravioli & Meat Sauce , Beet Greens & Fresh Baby Corn In Fiery Red Meat Chili i Frikadellen German Meat Patties, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
W dużej misce połącz jajka, bułkę tartą, mleko, 1/2 szklanki sera, cebulę, sos Worcestershire, sól czosnkową i 1/2 łyżeczki przyprawy włoskiej. Posyp mieszanką pokruszoną wieprzowinę i dobrze wymieszaj. Uformuj 10 bochenków.
Umieścić na kratce w natłuszczonej, dużej i płytkiej blasze do pieczenia.
Posmaruj bochenki ketchupem, posyp resztą sera i włoską przyprawą.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 45–55 minut, aż termometr wskaże 160°.